Като две капки вода“ завърши неочаквано тази вечер!Шоуто Като две капки

...
Като две капки вода“ завърши неочаквано тази вечер!Шоуто Като две капки
Коментари Харесай

Рачков възмутен: Няма такъв лайф, при Слави е по-спокойно!

„ Като две капки вода “ приключи неочаквано тази вечер!

Шоуто „ Като две капки вода “ завърши своя трети епизод преди минути, само че това стана много нетипично за самото предаване. Рисковете на живото предаване се видяха на няколко пъти в това издание на шоуто. 

Технически проблем с бутона за избор на реплика за идващия епизод провокира полемики. Бутонът се скапе и спираше без да бъде натискан от състезателите.

На всичкото от горната страна ефирното време на шоуто не стигна и то трябваше да свърши прибързано. Водещите оповестиха, че на следващия ден ще стане ясно кой какво ще извършва идващия понеделник.

Димитър Рачков, в типичния си комичен жанр, имитира засегнат водещ с думите „ Е, няма подобен лайф… При Слави е по-спокойно! “, видя  Kliuki.bg .

Закачката на Рачков със Слави Трифонов този сезон участва съвсем непрекъснато е репертоара му. Актьорът не стопира да си прави смешки, че ще напусне Маги Халваджиян и ще отиде при конкуренцията.

В интерес на истината Слави наскоро похвали Рачков, като го разгласи за един от едвам двамата доста надарени хора при Магърдич Халваджиян. Другият, несъмнено, е Зуека, с който преди време беше доста непосредствен в „ Ку-ку “ и „ Каналето “.

Победата в „ Като две капки вода “ другояче този път пристигна за Петя Буюклиева, която влезе в два облика по едно и също време – на Лейди Гага и на Брадли Купър. Тя ще подари сумата от 1000 лева, която завоюва, за неин другар с болен бъбрек от Велико Търново.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР